Cappuccino van waterkers

12
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en hak de ui. Maak de waterkers schoon en hak ‘m grof. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
  • 2 Stoof de ui glazig in boter. Overgiet met de bouillon. Voeg er de aardappelen aan toe en laat 20 minuten koken. Neem de pan van het vuur af.
  • 3 Roer de waterkers door de hete soep. Mix de soep fijn. Breng ze op smaak met het citroensap, peper en zout.
  • 4 Klop de room half op met een snuifje zout. Roer er 1 el bieslookringetjes door.
  • 5 Verwarm de soep nog even, maar laat niet meer koken. Verdeel ze over kleine kopjes en werk af met de bieslookroom en wat extra bieslook.

Cappuccino van waterkers is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Cappuccino van kastanjepompoen met sesam en chips van gerookte eendenfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprika-cappuccino
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kindercappuccino
10 min
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept