Krokante chocoladenestjes

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de hazelnoten, amandelen en cashewnoten fijn. Meng ze met de gepofte rijst.
  • 2 Breek de chocolade in stukken en laat ze smelten au bain marie. Roer er daarna de noten- en rijstmix door.
  • 3 Verdeel het mengsel over 4 siliconevormpjes, met een holte in het midden (of zet een ingevet borrelglaasje in het midden van de vorm). Zet minstens 2 uur in de koelkast.
  • 4 Ontvorm de nestjes op de borden en vul ze met suikereitjes.

Krokante chocoladenestjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Choconestje met ijs en fudgesaus
55 min- Nagerecht
Bekijk recept
Cupcakes met chocoladenestjes
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept