Pittige kaastaart

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Leg het deeg (eventueel met het bakpapier) in een taartvorm van 26 cm diameter.
  • 2 Snij het spek en de ham in reepjes. Pel en snipper de uien. Stoof ze glazig in boter. Meng met het spek, de ham en de peterselie. Verdeel het mengsel over het deeg.
  • 3 Klop de eieren los met de melk, room, peper, zout, nootmuskaat en kaas. Giet het over de spekvulling.
  • 4 Zet de taart 40 minuten in de oven, of tot ze goudgeel kleurt. Laat even afkoelen en ontvorm voorzichtig. Laat verder afkoelen op een rooster.

Pittige kaastaart is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept