2 Klop de boter romig met 80 g suiker. meng met het ei en het zout. roer er geleidelijk de bloem, amandel en 4 el room door. schep het deeg in een springvorm met bakpapier. bak in ±20 min. gaar. Laat 10 min. staan en ontvorm. Laat afkoelen. Halveer met een scherp mes. snij 1 cm van de rand. verkruimel die om te garneren.
3 Week de gelatine in koud water. Knijp uit en los op in 2 el warm sinaassap. meng met de kaas en de honing. Klop de overige room stijf en spatel ’m erdoor.
4 bestrijk de onderste cakehelft met 1/3 van de crème. Leg de bovenste helft erop en bestrijk met 1/3 crème. strijk de rest op de zijkant. zet 4 uur in de koelkast.
5 verhit het vruchtvlees van de passievruchten met de resterende suiker en sinaasappelsap. Laat 5 min. sudderen en afkoelen. serveer deze coulis met de cakekruimels bij de taart.