Fish pie met koolvis

4
60 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze gaar in een ruime hoeveelheid gezouten water.
  • 2 Verwarm de oven op 200°C. Dep de visfilets droog en snij ze in beetklare stukken. Smelt 2 el boter in een pan. Roer er de bloem door en laat even sudderen. Roer er met de garde 400 ml melk door. Kruid met peper en zout en roer de room erdoor. Neem de pan van het vuur en voeg de maïs toe. Kruid stevig met peper en zout. Beboter een ovenschotel en schik de vis erin. Bedruppel met citroensap en overgiet met de saus.
  • 3 Giet de aardappelen af, laat ze uitdampen en stamp ze tot puree. Verwarm de rest van de melk en meng ze door de aardappelpuree, samen met een klont boter en de kaas. Breng op smaak met zout en nootmuskaat en verdeel de puree over de vis. Laat in 35 minuten goudbruin bakken in de oven.
  • 4 Verdeel de fish pie over de borden, bestrooi met de peterselie en serveer.

Fish pie met koolvis is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipreepjes met groene curry
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met citroenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekruid varkensgehakt in slablad
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelcurry met kokosmelk
35 min Bijgerecht
Bekijk recept