Zalmmoten met groene salade

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de broccoli- en romanescoroosjes en stoom ze in 20 minuten gaar. Spoel en droog de veldsla en de rucola.
  • 2 Bestrijk de zalmmoten met olijfolie. Bak ze 5 minuten aan elke kant. Kruid met peper en zout.
  • 3 Verdeel de veldsla, rucola, broccoli en romanesco over de borden, besprenkel met olijfolie en citroensap. Leg de zalmmoten erbovenop en bestrooi met de noten. Serveer meteen.

Zalmmoten met groene salade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlof met roomsaus en gegrilde zalm
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpakketjes met mie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met mierikswortelboter
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zalm met gemengde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept