2 Snij het eendenvel ruitvormig in. Kruid met peper en zout. Bak het vlees, zonder vetstof in een hete pan, 5 minuten op de velkant. Schroei de andere kant dicht. Leg in een bakblik, bestrooi met amandelpoeder en amandelschilfers. Zet 25 min. in de oven.
3 Wikkel ze in aluminiumfolie en laat rusten. Giet het vet uit het blik, doe er de bouillon in en roer goed. Kruid met peper en zout.
4 Splits de eieren. Meng de dooiers met de melk, de bloem en de kaas. Klop de eiwitten stijf en spatel ze erdoor. Bak van het beslag 4 pannenkoeken in olie.
5 Stoof de worteltjes in boter. Kruid met peper en zout. Giet er 2 el water bij, dek af en laat 5 min. garen. Bestrooi met de suiker en laat karameliseren. Verdeel alles over 4 borden.
Eendenborst met notenkorst is een recept van Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kiphaasjes met notenkorst, sperziebonen en aardappel