Zoek
Spirelli met pompoenblokjes
4
25 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
3
sterren op basis van
3
stem(men)
Ingrediënten
400 g spirelli
500 g butternutpompoen
1 sjalot
1 teentje knoflook
200 g chorizoworst
150 ml witte wijn
olijfolie
1 el bladpeterselie (gesnipperd)
peper
zout
Bereiding
1
Kook de pasta beetgaar. Snij de chorizo in blokjes.
2
Schil de pompoen en snij in blokjes. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Stoof ze glazig in olijfolie.
3
Doe de worst en pompoenblokjes bij de ui en bak even mee. Blus met de wijn en laat 10 minuten sudderen.
4
Meng de groentemix en de peterselie met de pasta. Breng op smaak met peper en zout.
Spirelli met pompoenblokjes is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
De levensgevaarlijke spin
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Herfstige farfalle met salami en kikkererwten
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoof met pompoen
115 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenravioli
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ziltige zeesalade met amandelmayonaise
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Courgettegratin met bolognesesaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme salade van pasta met gebraden kip en nectarines
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spirelli met groene asperges, kerstomaten en tijgergarnalen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept