Rijstpap met bessencoulis

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de melk aan de kook. Voeg er de rijst aan toe, roer om en zet het vuur lager. Laat 30 minuten garen, net onder het kookpunt. Roer geregeld om.
  • 2 Neem de pan van het vuur. Roer er de suiker en vanillesuiker door. Verdeel de rijst over kommetjes en laat afkoelen.
  • 3 Doe het fruit in een pannetje samen met 2 el water en laat het zachtjes gaarstoven. Neem van het vuur af en mix fijn. Breng de coulis op smaak met citroensap en indien nodig nog wat extra suiker. Wie niet van pitjes houdt, kan de coulis ook zeven.
  • 4 Serveer de rijstpap met de bessencoulis.

Rijstpap met bessencoulis is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Palet van verse kazen met een bessencoulis
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Kheer
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap met sojamelk en kruidensiroop
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op z’n Venetiaans
35 min Nagerecht
Bekijk recept