Hutsepot met mergpijp

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en maak de groenten schoon, snij ze in beetklare stukken. Smelt de boter in een grote stoofpan en stoof er de groenten in aan. Voeg de tijm en laurier toe. Kruid met peper en zout.
  • 2 Voeg het soepvlees en het spek toe en vul aan met water tot de groenten onderstaan. Laat op een zacht vuurtje
  • 130 uur sudderen met het deksel op de pot.
  • 3 Bak de worsten en leg ze het laatste kwartiertje bij de hutsepot. Serveer met mosterd.

Hutsepot met mergpijp is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Entrecote Borderlaise
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
basis vleesbouillon
120 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bulgaarse Stoofschotel
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Bulgaarse Stoofschotel (Romertopf)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gitte's hutsepot
0 min
Bekijk recept
Mama's hutsepot
0 min
Bekijk recept
Hutsepot van mama Anna
0 min
Bekijk recept
Hutsepot van Liliane
0 min
Bekijk recept