Brickhapjes met waterkers

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel 1 bosje waterkers over 4 vellen brickdeeg en breek er 4 eieren op.
  • 2 Kruid met peper en zout en vouw het deegvel dicht tot een goed gesloten pakje.
  • 3 Bak de hapjes goudbruin in een pan met een flinke bodem olie. Laat uitlekken en serveer.

Brickhapjes met waterkers is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept