Oosterse kabeljauwfilet

4
5 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg 4 kabeljauwfilets van 200 g op een bord, en 3 el sojasaus.
  • 2 Snij 1 bosje lente-ui in ringen en verdeel ze over de vis. Zet het bord op een rooster boven een wok met een bodempje water, en zet er een deksel over.
  • 3 Stoom de vis in 4 minuten gaar. Serveer met gestoomde groenten.

Oosterse kabeljauwfilet is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept