Taglioni met kruiden

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar in gezouten water. 
  • 2 Rooster de pijnboompitten goudbruin in een antiaanbakpan zonder vetstof. Haal ze uit de pan en laat afkoelen. 
  • 3 Pel en snipper de knoflook. Fruit de snippers glazig in een klontje boter. Blus met de witte wijn en laat even inkoken. Voeg er de geraspte citroenschil, de gehakte kruiden en de uitgelekte pasta aan toe. Meng goed. Voeg er een scheutje kookvocht van de pasta aan toe. Warm nog even door. Breng op smaak met peper en zout. 
  • 4 Verdeel de pasta over warme borden. Strooi er de pijnboompitten over. Werk af met schilfers pecorino en sprietjes bieslook. Serveer meteen.

Taglioni met kruiden is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Taglioni bicolore met gevulde portobello's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Coquilles met taglioni nero
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeewolf Met Rode-paprikasaus En Zwarte Tagliolini
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept