2 Pel de scampi’s. Snij ze van kop tot staart op de rugkant open, verwijder het zwarte darmkanaal.
3
4 Schraap de wortelen. Spoel de courgettes. Snij de groenten in blokjes. Stoom de wortelblokjes 20 minuten, de courgetteblokjes 15 minuten. Kruid met peper en zout.
5
6 Doe de couscous in een diepe kom met een snuifje zout. Giet er 4 koppen kokendheet water bij. Dek af en laat 3 minuten onaangeroerd staan.
7
8 Maak de couscouskorrels los met een vork. Vermeng ze met 1 el olijfolie en de gestoomde groenten.
9 1
0 Kruid de scampi’s met peper en zout. Bak ze kort op een hevig vuur in 1 el olie. Ze zijn gaar als ze dieproze zijn. 1
1 1
2 Schep de scampi’s op de couscous. Werk af met amandelschilfers en verse munt. Serveer meteen. 1
3 1
4 Schep de scampi’s op de couscous. Werk af met amandelschilfers en verse munt. Serveer meteen.