Gevulde pastaschelpen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pastaschelpen beetgaar in gezouten water. Giet ze af en laat ze wat opdrogen.
  • 2 Pel en snipper de ui en de knoflook fijn. Fruit de uisnippers glazig in een likje olijfolie. Doe er de tomatenpuree, de knoflook en de oregano bij. laat 10 minuten sudderen.
  • 3 Bak het gehakt rul in een likje olijfolie. Vul de pastaschelpen met het gehakt. Leg ze vervolgens naast elkaar in een diepe ovenschaal.
  • 4 Doe de room bij de saus. Laat nog even goed doorwarmen. Lepel de hete saus over de pasta en serveer met wat geraspte padano of pecorino.

Gevulde pastaschelpen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pastaschelpen met zeevruchten
Bekijk recept
Pastaschelpen met spinazie
65 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschelpen met groenten en geitenkaas
Bekijk recept
Gevulde pasta met broccoli & geitenkaas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept