Varkensrollade met kruiden

6
120 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de vetkant van het vlees ruitvormig in. Kruid aan beide kanten met peper en zout en bestrijk de kant zonder vet met azijn.
  • 2 Spoel de kruiden en leg ze met de laurier in een lijn op het midden van het vlees (vetkant naar onderen). Rol het vlees op tot een rol en bind toe met keukentouw.
  • 3 Bak de rollade in een braadschotel 30 minuten in de oven. Overgiet met bouillon en laat nog 50 à 60 minuten verder garen. Voeg eventueel nog wat extra bouillon toe, zodat het vlees niet aanbakt.
  • 4 Kook de aardappeltjes beetgaar. Halveer ze en bak ze in een pan met olie goudbruin. Serveer de rollade in plakken met de aardappeltjes en met groenten naar keuze.

Varkensrollade met kruiden is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkensrollade met bieten-cranberrychutney
100 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met appelcompote
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met pastinaak-rucolastamppotje
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse rollade met tomaatjes en uien
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept