Zoek
Aardappelen met kwark-geitenkaasvulling
4
45 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 aardappelen
2 takjes basilicum
200 g geitenkaas
300 g plattekaas
3 el room
150 g kerstomaten
50 g rucola
2 el balsamicoazijn
3 el olijfolie
peper
zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 220° C.
2
Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Giet ze af en laat ze lauw worden. Halveer ze.
3
Hak het basilicum fijn en meng het met de geitenkaas, plattekaas, room, peper en zout.
4
Hol de aardappelhelften lichtjes uit en vul ze met het kaasmengsel. Schik ze op een bakplaat met bakpapier en zet 10 à 15 minuten in de oven.
5
Halveer de kerstomaatjes en meng ze met de rucola, olie, azijn, peper en zout. Serveer de aardappelen met de salade.
Aardappelen met kwark-geitenkaasvulling is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Gefrituurde geitenkaasravioli
1u45 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept