Aardappelen met kwark-geitenkaasvulling

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220° C.
  • 2 Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Giet ze af en laat ze lauw worden. Halveer ze.
  • 3 Hak het basilicum fijn en meng het met de geitenkaas, plattekaas, room, peper en zout.
  • 4 Hol de aardappelhelften lichtjes uit en vul ze met het kaasmengsel. Schik ze op een bakplaat met bakpapier en zet 10 à 15 minuten in de oven.
  • 5 Halveer de kerstomaatjes en meng ze met de rucola, olie, azijn, peper en zout. Serveer de aardappelen met de salade.

Aardappelen met kwark-geitenkaasvulling is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde geitenkaasravioli
1u45 min Voorgerecht
Bekijk recept

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept