Saltibarsciai

6
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de bieten schoon. Zet onder water en kook tot ze zacht zijn.
  • 2 Kook de eieren hard.
  • 3 Maak de komkommers schoon en snij in kleine blokjes
  • 4 Pel de eieren en splits het eiwit en de eidooier. Hak het eiwit fijn.
  • 5 Hak de lente-ui en meng met de eidooiers en wat zout.
  • 6 Haal de bieten uit het water en bewaar het kookvocht.Koel de bieten onder koud stromend water. Pureer ze zodra ze afgekoeld zijn.
  • 7 Meng de karnemelk met het kookvocht en de zure room. Voeg dan de bieten, komkommer, eiwitten en lente-ui toe.Laat afkoelen in de koelkast en serveer met verse dille. 

Saltibarsciai is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker