Carpaccio van rund

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet de borden waarop je gaat serveren een uurtje in de koelkast, zodat ze goed koud zijn.
  • 2 Meng de olijfolie met het basilicum, peper en zout.
  • 3 Meng de groene en zwarte olijven met de kappertjes, de artisjokharten en de bladpeterselie.
  • 4 Verdeel de plakjes carpaccio over de gekoelde borden. Verdeel de olijvenmengeling over het vlees. Lepel er wat van de basilicumolie overheen, bestrooi met citroenzeste en besprenkel met citroensap. Serveer meteen. Lekker met toast.

Carpaccio van rund is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Auberginerolletjes met rundvlees
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Griekse burger
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse lamsstoof met peultjes
85 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept