Bruschetta met auberginekaviaar

6
40 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de aubergines in de lengte. Wrijf de snijvlakken royaal in met olijfolie, kruid met peper en zout. Leg ze samen met de ongepelde knoflooktenen in een ovenschotel en schuif 30 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 2 Lepel het vruchtvlees uit de aubergine en mix samen met de gepelde knoflook tot een smeuïge puree.
  • 3 Snij het stokbrood in schuine stukken en gril het brood op de barbecue of op de grill. Smeer de auberginekaviaar op de broodjes, leg er een zongedroogd tomaatje op en serveer.

Bruschetta met auberginekaviaar is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane ciabatta
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Auberginekaviaar met feta en walnoten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tussenrib met tagliatelle en auberginekaviaar
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lichte auberginekaviaar
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept