Ovenaardappeltjes met dipsausje

4
45 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Boen de aardappelen schoon en snij ze in partjes. Hussel door elkaar met rozemarijn, peper, zeezout, olijfolie en de ongepelde teentje knoflook en doe ze in een ovenschaal. Schuif 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 2 Voeg na 20 minuutjes de in partjes gesneden citroen toe en schuif nog 10 minuten in de oven. knijp de citroen uit over de aardappeltjes en bestrooi met korianderpoeder.
  • 3 Schraap de wortelen (laat er een stukje loof aan) en gril ze goudbruin op de barbecue.
  • 4 Meng de yoghurt met de mayonaisse en breng op smaak met het gesnipperde chilipepertje, kerriepoeder, geraspte gember, peper en zout.
  • 5 Serveer de ovenaardappeltjes en jonge wortelen met het dipsausje

Ovenaardappeltjes met dipsausje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Knapperige kip-sesamruitjes
55 min Snack
Bekijk recept
Sushirolletjes met gerookte kip
35 min Snack
Bekijk recept
Japans tempuragehakt
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Ovenaardappeltjes met gepaneerde vis
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met ovenaardappeltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kip met ovenaardappeltjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaals Gebraad Met Ovenaardappeltjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept