Frittata met nieuwe aardappelen, doperwtjes en kerstomaatjes

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Boen de aardappelen schoon en kook ze beetgaar. Snij ze in plakjes. Spoel de tomaatjes. Laat de doperwtjes ontdooien. Pel en snipper de ui. Snipper de bladpeterselie grof.
  • 2 Kluts de eieren en meng ze met de room, peterselie, peper en zout.
  • 3 Verhit olie in een pan die ook in de oven kan, en voeg de aardappelplakjes en de rode ui toe. Schep goed om en bak vijf minuutjes. Schenk er de eitjes over en bestrooi met doperwtjes, kerstomaatjes en verkruimelde feta. Laat enkele minuten garen en schuif de pan daarna in de voorverwarmde oven, tot het ei helemaal gestold is.
  • 4 Spoel de kropsla en laat uitlekken. Spoel de radijsjes en raapjes en snij in fijne plakjes. Hussel door elkaar en serveer het slaatje met een kant-en-klare honing-mosterddressing.

Frittata met nieuwe aardappelen, doperwtjes en kerstomaatjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van volkorenpasta, tomaten, amandelen en gerookte kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met biefstuk en rucola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaatjes gevuld met pesto
Bekijk recept
Italiaans spiraalbrood
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept