Gevulde aardappeltjes met lente-uitjes en cheddarkaas

4
45 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180° C. Boen de aardappelen schoon en kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Snij in de lengte een kapje van de aardappelen en hol ze uit.
  • 2 Spoel de lente-uitjes en snipper ze fijn. Snij de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar. Snij ze eventueel in nog iets kleinere stukjes.
  • 3 Pers de citroen uit. Meng het aardappelkruim met de broccoli, het witte gedeelte van de lente-ui en een scheutje room. Breng op smaak met citroensap, graantjesmosterd, peper en zout.
  • 4 Vul de aardappelen met de vulling, bestrooi met de cheddar en schuif de aardappelen een kwartiertje in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is.
  • 5 Werk af met het gesnipperde groene gedeelte van de lente-ui.

Gevulde aardappeltjes met lente-uitjes en cheddarkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
New York hamburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
XL-burger met gegrilde ui en cheddar
31 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaans gevulde courgette
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept