Zoek
Tagliata
4
12 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 runderfilets (van de dunne lende)
100 g rucola
olijfolie
balsamicoazijn
grof zeezout (gemengd met venkelzaadjes en peperonicopepertjes)
Bereiding
1
Zorg dat de grill heel warm is, leg het vlees erop en schroei het aan beide kanten in 4 minuten dicht. Het moet vanbinnen rozig blijven.
2
Neem het vlees van de grill en snijd het in reepjes van ongeveer 1 cm dik. Overgiet het met de balsamico en strooi er de zoutmarinade over.
3
Schik de rucola op borden. Breng op smaak met wat olijfolie en balsamicoazijn. Schik de reepjes vlees op de salade. Serveer met een stuk brood.
Tagliata is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Biefstuk tagliata
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rundvlees met rucolaslaatje
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanella
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk tagliata
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rundvlees met rucolaslaatje
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanella
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept