Fettucine met kip in milde kerriesaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de sjalot. Maak de paprika's schoon en snij ze in reepjes. Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes. Pel en hak de knoflook. Snij de kip in stukjes.
  • 2 Fruit de sjalot glazig in boter. Strooi er een snuifje suiker over en laat nog even stoven. Roer er de bloem en het kerriepoeder door. Schenk er de melk bij en roer goed. Laat al roerend indikken. Zeef de saus. Roer er de room door.
  • 3 Kook de pasta beetgaar in water met het bouillonblokje. Bak de kip in boter.
  • 4 Stoof de paprika's in olijfolie, samen met de knoflook. Doe er de champignons bij en breng op smaak met peper, zout en citroen.
  • 5 Meng de pasta met de saus en verdeel over de borden. Schep er de groenten en de kip bij en serveer meteen.

Fettucine met kip in milde kerriesaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettucine met bospaddenstoelen en pancetta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettucine Met Knoflook En Peper
10-20 min -
Bekijk recept
Fettucine Met Aspergen En Gerookte Zalm
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept