Saltimbocca zonder kaas

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Beleg elk plakje kalfsvlees met een plakje rauwe ham. Vouw dicht, leg er een salieblaadje op en prik vast met een tandenstoker.
  • 2 Doe de bloem in een schaal en wentel de kalfslapjes door de bloem.
  • 3 Verhit boter en olijfolie in een pan en bak het vlees aan tot het een mooi korstje heeft. Leg de saltimbocca op een schaal en kruid met peper en zout.
  • 4 Blus de aanbaksels in de pan met de marsala en de witte wijn. Roer tot de saus indikt. Lepel de saus over het vlees en dien de saltimbocca op.

Saltimbocca zonder kaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept