Hondshaai in peterseliesaus

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel en droog de peterselie. Pluk de blaadjes van de steeltjes en hak ze fijn. Snij de hondshaai in blokjes van 3 cm.
  • 2 Pel en snipper de sjalot. Fruit hem in boter. Blus met de fond en de wijn. Laat inkoken tot de helft.
  • 3 Dep de blokjes hondshaai droog met keukenpapier. Bak ze rondom goudbruin in boter. Kruid met peper en zout.
  • 4 Roer de room en de peterselie door de saus en laat inkoken tot sausdikte. Serveer de vis met de peterseliesaus en natuuraardappelen.

Hondshaai in peterseliesaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta in tonijn-peterseliesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wittewijn-peterseliesaus
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paddestoelentaartje met peterseliesaus
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met beenham en krieltjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje van hondshaai
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hondshaai in rode wijn
Bekijk recept
Hondshaai In Een Zuiders Stoofpotje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hondshaai in zuiders stoofpotje
0 min
Bekijk recept