Pasta met zalm en groene asperges

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar.
  • 2 Snij de asperges in hapklare stukken en stoom of blancheer ze beetgaar. Halveer de kerstomaatjes.
  • 3 Fruit de sjalot in boter. Blus met de wijn en de visfond. Laat tot de helft inkoken.
  • 4 Meng 1 el bloem met 1 el boter en bind er de saus mee. Roer de room door de saus en breng ze op smaak met peper, zout en wat cayennepeper.
  • 5 Bak de zalmblokjes in flink wat boter (ze mogen binnenin rosé blijven). Kruid ze met peper, zout en cayennepeper.
  • 6 Meng de spirelli met de asperges en de tomaatjes. Verdeel de pastasalade over de borden en werk af met de zalmblokjes en een schepje roomsaus.

Pasta met zalm en groene asperges is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept