Lamsfilet met feta en rode biet

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid het lamsvlees met peper en zout. Braad het op hoog vuur rondom aan in een pan met 2 eetlepels olijfolie. Zet het vuur lager en bak het vlees uit de pan en laat het even rusten onder aluminiumfolie.
  • 2 Verkruimel de feta grof. Spoel de rode-bietblaadjes en zwier ze droog. Snij de rode biet in partjes. Klop de balsamicoazijn met 4 el olijfolie tot een vinaigrette, kruid met peper en zout.
  • 3 Verdeel de slablaadjes, de rode biet en de feta over de borden. Snij het vlees in niet al te dunnen plakjes en schik ze op de salade. Besprenkel met vinaigrette en serveer.

Lamsfilet met feta en rode biet is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsfilet met rauwe ham en gestoofde venkel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees-komkommerspies
20 min Bijgerecht
Bekijk recept