Beuling met veenbessengelei

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Schil de wortelen, de aardappelen en de appels. Snij ze in kleine blokjes. Snij de worsten schuin in plakken.
  • 2 Bak de aardappelen 3 minuten in 2 el olie. Doe er de wortelen bij. Laat nog 3 minuten bakken. Voeg er de appelen aan toe en bak nog 1 minuut. Kruid met peper.
  • 3 Bak de worstplakken aan beide kanten in boter of olie. Kruid met peper en zout.
  • 4 Schik de worst op warme borden en schep er de brunoise op. Verwarm in dezelfde pan de veenbessengelei tot hij licht vloeibaar is. Lepel de gelei bij de worst.

Beuling met veenbessengelei is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Krachtige wildsaus
0 min
Bekijk recept
Reerug
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Foie gras met wilde paddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Reebout Met Kaassaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Appels gevuld met beuling
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel-beulinggratin
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept