Kippenbouten met chorizo

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen 5 minuten in de schil, in gezouten water. Snij ze in kwartjes. Pel de teentjes knoflook en blancheer ze 2 minuten in kokend water. Laat uitlekken. Snij de chorizo in plakjes. Boen de citroen schoon met heet water en snij in plakjes. Hak de bieslook. Verwarm de oven voor op 200°C.

Kippenbouten met chorizo is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Citroenkip
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept