Timbaaltjes van gerookte zalm en avocado

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bekleed 4 kleine vormpjes met plasticfolie en laat de folie ruim overhangen. Bekleed ze dan met de zalm, en laat ook die ruim overhangen.
  • 2 Schil de avocado en snij ‘m in miniblokjes. Besprenkel ze met citroensap. Meng ze met de geitenkaas, bieslook, flink wat peper en weinig zout.
  • 3 Verdeel de vulling over de vormpjes. Vouw de zalm dicht over de vulling heen. Druk lichtjes aan. Vouw de folie dicht en laat minstens 4 uur opstijven in de koelkast.
  • 4 Roer een vinaigrette van de olijfolie, de balsamico, peper en zout.
  • 5 Maak de folie los en ontvorm de timbaaltjes op de borden. Schik er wat sla en blokjes tomaat rond. Leg er telkens ook een partje citroen bij en werk af met druppeltjes dressing.

Timbaaltjes van gerookte zalm en avocado is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Panna cotta classica
30 min Nagerecht
Bekijk recept