Reegebraad met geglaceerde kastanjes

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 100°C.
  • 2 Schroei het vlees rondom dicht in een nootje boter. Wikkel het dan samen met de tijm en de rozemarijn in aluminiumfolie en laat het 25 minuten garen in de oven.
  • 3 Neem het vlees uit de oven laat het in de folie rusten. Verwarm ondertussen de grill.
  • 4 Hak de noten fijn in de blender. Smelt de boter en meng ze met de noten en het paneermeel. Bestrijk er het vlees mee en zet onder de grill tot het korstje mooi goudbruin kleurt.
  • 5 Kook de pasta beetgaar. Giet af en meng met de peterselie en de veenbessen.
  • 6 Smelt voor de kastanjes de boter en roer er de suiker en de ahornsiroop door. Schenk er de room bij en laat inkoken. Doe er de kastanjes bij en kook ze kort mee. Breng op smaak met kersenlikeur.
  • 7 Serveer het gebraad met de pasta en de geglaceerde kastanjes.

Reegebraad met geglaceerde kastanjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dim sums met garnalen en waterkastanje
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Reegebraad met geurige vruchten en speculaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met salie, kleine crumbles met veenbessen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met hazelnoten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met dragon
35 min Voorgerecht
Bekijk recept