Boterham met smout en bruine suiker

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de smout in een pan en bak er de boterhammen enkele minuten in, tot ze bruin en krokant zijn.
  • 2 Hak de hazelnoten grof.
  • 3 Bestrooi de boterhammen met bruine suiker en wat gehakte hazelnoten. Serveer meteen.

Boterham met smout en bruine suiker is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pavlova
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Sangria
15 min
Bekijk recept

Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Meergranen boterham met rookvlees & kappertjes
10 min Snack
Bekijk recept