Zoek
Boterham met smout en bruine suiker
4
10 min
Libelle Lekker
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 sneden zuurdesembrood
2 el reuzel (smout, bij de slager)
2 el bruine suiker
2 el hazelnoten
Bereiding
1
Verwarm de smout in een pan en bak er de boterhammen enkele minuten in, tot ze bruin en krokant zijn.
2
Hak de hazelnoten grof.
3
Bestrooi de boterhammen met bruine suiker en wat gehakte hazelnoten. Serveer meteen.
Boterham met smout en bruine suiker is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Abrikozen blechkuche
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Pavlova
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Sangria
15 min
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min
Snack
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Meergranen boterham met rookvlees & kappertjes
10 min
Snack
Bekijk recept