Chocomousse met sinaasappelzeste

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de sinaasappelen schoon met warm water. Schil ze flinterdun en snij de schil in heel fijne reepjes. Blancheer ze enkele minuten in kokend water en laat uitlekken.
  • 2 Pers de sinaasappelen uit. Doe het sap samen met de suiker en de schil in een pannetje. Breng aan de kook en laat even indikken.
  • 3 Klop de room stijf. Klop de eiwitten tot een stevige sneeuw.
  • 4 Smelt de chocolade au bain-marie. Schep er voorzichtig de room en de eiwitten door. Verdeel over kopjes of schaaltjes en garneer met sinaasappelschilletjes.

Chocomousse met sinaasappelzeste is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Sangria met port, koffiebonen en vanille
10 min Snack
Bekijk recept
Semifreddo met sinaasappel
Nagerecht
Bekijk recept
Minilamsgebraad in kruidenkorst en mals honingwitlof
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citrus-polentataart
Nagerecht
Bekijk recept

Chocomousse taart
0 min
Bekijk recept
Chocomousse
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chocomousse
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Witte Chocomousse
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept