Salade met geitenkaas

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten schoon en snij ze in blokjes of reepjes. Besprenkel het witloof met citroensap, om verkleuren te voorkomen. Snij de appelen in fijne partjes.
  • 2 Bak het spek knapperig. Doe er de appeltjes bij en laat garen. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 3 Meng alle groenten en besprenkel ze met olijfolie en balsamicoazijn.
  • 4 Snij de geitenkaas in 4 dikke plakken en leg ze op het brood. Bedruppel ze met honing en bestrooi ze met pijnboompitten. Zet even onder de grill.
  • 5 Verdeel de groenten en het spek over de borden. Schik aan de rand appelpartjes en leg in het midden een toast met geitenkaas. Garneer eventueel nog met een streepje kant-en-klare dressing.

Salade met geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept