Soufflé van zoete aardappel met paprikasaus

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Schil de zoete aardappelen, snij ze in stukken en kook ze gaar. Doe ze in de blender met de knoflook, eidooiers, room, oregano, rozemarijn, sinaasappelschil en het citroensap. Mix alles fijn en meng met de kaas.
  • 3 Klop de eiwitten stijf en spatel ze door het aardappelmengsel. Verdeel het over ingevette soufflépotjes en zet 25 à 30 minuten in de oven.
  • 4 Snij de paprika in reepjes en stoof ze zacht in wat olijfolie. Kruid met zout, paprikapoeder en suiker. Blus met een scheutje witte wijn en laat even inkoken. Mix de saus en doe ze door een zeef. Roer er de room door. Serveer bij de soufflé.

Soufflé van zoete aardappel met paprikasaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Souffle met kip en truffelbrie
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soufflé-omelet met appelen en peren
Nagerecht
Bekijk recept
soufflé met Gruyère
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige soufflé
45 min-
Bekijk recept