Portobello met spek en sint-jakobsvruchten

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C.
  • 2 Verwijder het steeltje van de champignons. Schik de hoedjes in een ingevette ovenschaal en verdeel er de knoflook over. Kruid met peper en zout en besprenkel met een beetje olijfolie. Rooster de champignons 10 minuten in de oven.
  • 3 Snij het spek in reepjes en verdeel ze over de champignons. Leg er de sint-jakobsvruchten bij en bestrooi met de tijm. Zet 10 minuten onder de ovengrill. Bestrooi voor het serveren met de geraspte citroenschil.

Portobello met spek en sint-jakobsvruchten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept