Gewokte runderreepjes met groenten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Blancheer de broccoli 5 minuten in kokend lichtgezouten water. Blancheer de peultjes 1 minuut in hetzelfde water. Laat schrikken in koud water en uitlekken.
  • 3 Snij het vlees in repen. Snij de lente-ui in ringen, de ui in halve ringen.
  • 4 Verhit arachideolie in een wok en roerbak de groenten kort. Haal ze eruit en hou warm. Bak dan het vlees en hou warm.
  • 5 Fruit de ui samen met de gember. Meng met het citroensap, de honing en de sojasaus. Verdeel alles over borden en bestrooi met de sesamzaadjes.

Gewokte runderreepjes met groenten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige spitskoolsoep met zalm
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept