Snelle vol-au-vent

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 150°C.
  • 2 Snij de kip in blokjes. Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Bak ze heel even in boter en voeg er dan de kip en de bouillon aan toe. Laat 10 minuten zachtjes garen.
  • 3 Verwarm ondertussen de bladerdeegbakjes 10 minuten in de oven.
  • 4 Meng 1,5 el boter met 1,5 el bloem en doe dit al roerend bij de kip. Breng aan de kook en laat al roerend een minuutje doorkoken. Doe er de room bij. Neem van het vuur af en roer er de eidooier door.
  • 5 Vul de deegbakjes met de vol-au-vent, bestrooi met bladpeterselie en sesamzaadjes en serveer meteen.

Snelle vol-au-vent is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vol-au-vent
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke vol-au-vent
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vol au vent met paddenstoelenragout
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vol-au-vent van zalm en garnalen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle tapenade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept