Kaastaart met bosbessen

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed de bodem en rand van een springvorm met bakpapier.
  • 2 Maak de koekjes fijn. Smelt de boter en meng ze met de koekkruimels. Druk het mengsel uit in de vorm. Zet 10 minuten in de oven. Laat even afkoelen. Verlaag de oventemperatuur tot 150°C.
  • 3 Meng de mascarpone met de ricotta, de suiker en de vanillesuiker. Voeg er één voor één de eieren aan toe.
  • 4 Smelt de chocolade met de melk (au bain-marie of in de microgolfoven). Meng hem met het maïszetmeel door het beslag. Schep het mengsel op de koekbodem en bestrooi met de bosbessen. Zet 55 minuten in de oven.

Kaastaart met bosbessen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min Gebak
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept