Zoek
Confituur van bosvruchten
4
30 min
Libelle Lekker
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g rode bessen
200 g bosbessen
200 g braambessen
200 g frambozen
250 g aardbeien
1 kg geleisuiker
Bereiding
1
Spoel al het fruit. Rist de rode bessen af. Verwijder de aardbeikroontjes. Meng het fruit met de geleisuiker en laat 3 uur trekken in de koelkast.
2
Breng het bessenmengsel aan de kook en laat 3 minuten borrelend doorkoken.
3
Schenk de confituur in bokaaltjes en dek af. Laat afkoelen in een ijsbad, om het gaarproces te stoppen.
Confituur van bosvruchten is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Amandelschuim, tutti frutti
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Confituur van ananas met limoen
35 min
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept