Confituur van bosvruchten

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel al het fruit. Rist de rode bessen af. Verwijder de aardbeikroontjes. Meng het fruit met de geleisuiker en laat 3 uur trekken in de koelkast.
  • 2 Breng het bessenmengsel aan de kook en laat 3 minuten borrelend doorkoken.
  • 3 Schenk de confituur in bokaaltjes en dek af. Laat afkoelen in een ijsbad, om het gaarproces te stoppen.

Confituur van bosvruchten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Confituur van ananas met limoen
35 min
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept