Frittata met brood en aardappel

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de broodblokjes goudbruin in olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Klop de eieren los met de room, peper en zout.
  • 2 Fruit de knoflook goudgeel. Doe er de aardappelen bij, schep om en zet het vuur lager. Giet er het eimengsel over. Schep er het brood, de lente-ui, de tomaatjes en het basilicum door.
  • 3 Dek de pan af en laat de frittata op een heel zacht vuurtje 20 minuten garen.

Frittata met brood en aardappel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept