Salade van wilde rijst met roze garnalen en salsa verde

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst gaar en laat afkoelen.
  • 2 Doe alle ingrediënten voor de salsa verde in de keukenrobot: bladpeterselie, verse munt, basilicum, knoflook, kappertjes, ansjovisfilets, mosterd, balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout. Mix tot een gladde saus.
  • 3 Kook de asperges beetgaar, laat ze schrikken onder koud water en uitlekken. Snij de biet en de gruyère in blokjes. Scheur de ham in reepjes.
  • 4 Meng alle ingrediënten voor de salade: rijst, garnalen, biet, asperges, gruyère en ham. Breng op smaak met de salsa verde.

Salade van wilde rijst met roze garnalen en salsa verde is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salsa verde
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met salsa verde
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept