Zoek
Kippenkoekjes
4
120 min
Libelle Lekker
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 eidooiers
1.2 dl water
180 g suiker
180 g amandelpoeder
300 g broodkruim
kaneelpoeder
100 g tarwebloem
75 g roomboter
25 g bakboter
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 190°C.
2
Kook de suiker en het water tot een stroopje. Laat afkoelen.
3
Klop ondertussen de eierdooiers en giet er met een fijn straaltje het stroopje bij.
4
Voeg vervolgens het amandelpoeder, het broodkruim, de bloem, de boter en de kaneel toe.
5
Laat 1 uur opstijven in de koelkast.
6
Smelt boter en smeer met een kwast de bakplaat in.
7
Steek met mooie vormpjes 20 tot 22 koekjes uit het deeg en bak die gedurende 30 minuten goudbruin in de oven.
Kippenkoekjes is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker