Engelse roereieren

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kluts de eieren met peper en zout.
  • 2 Verhit de boter in de pan (bij voorkeur met antikleeflaag), draai het vuur meteen laag en giet de eierstruif erin.
  • 3 Laat de eiermassa op een heel laag pitje de stollen. Blijf voortdurend roeren en mengen met een houten spatel.
  • 4 Neem de pan van het vuur als de eieren de dikte van puree hebben en bind dan met de room zodat de eieren extra sappig en romig zijn.
  • 5 Vrijwel alle ingrediënten die bij gewone omeletten horen, smaken net zo lekker bij roereieren.

Engelse roereieren is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Roereieren met gorgonzola en krokante ham
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Toastbrood roerei met bieslook en krokant gebakken bacon
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakjes met getruffeerde roereieren
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met roerei
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemberkrullen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Engelse zalmboter
50 min Lunchgerecht
Bekijk recept