Italiaanse zabaglione

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe alle ingrediënten in een grote mengschaal en zet die au bain-marie op een laag pitje zetten.
  • 2 Blijf alles opkloppen met een garde tot de eiercrème mooi stevig wordt.
  • 3 Neem kort voor het water aan de kook komt de sabayon van het vuur en schep over in coupes of schaaltjes.
  • 4 Serveer meteen.

Italiaanse zabaglione is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans schuim (zabaglione)
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bill Granger's gemengd fruit, zabaglione & cantuccini
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Zabaglione (dessert van eierdooiers en wijn)
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept