Zoek
Italiaanse zabaglione
4
20 min
Libelle Lekker
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eidooiers
40 g suiker
0.8 dl witte wijn (zoet)
Bereiding
1
Doe alle ingrediënten in een grote mengschaal en zet die au bain-marie op een laag pitje zetten.
2
Blijf alles opkloppen met een garde tot de eiercrème mooi stevig wordt.
3
Neem kort voor het water aan de kook komt de sabayon van het vuur en schep over in coupes of schaaltjes.
4
Serveer meteen.
Italiaanse zabaglione is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans schuim (zabaglione)
20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Bill Granger's gemengd fruit, zabaglione & cantuccini
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Zabaglione (dessert van eierdooiers en wijn)
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse verrassingsballetjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept