Blanke-botersaus

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de sjalotten schoon en hak ze fijn.
  • 2 Laat de sjalotten samen met de witte wijn, de azijn, peper en zout inkoken tot bijna alle vocht verdampt is.
  • 3 Roer de koude boter in vlokjes door de bereiding en giet de saus door een fijne zeef.
  • 4 Deze saus is vooral lekker bij vis maar past ook goed bij wit vlees.

Blanke-botersaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met ei en botersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietengnocchi met salie en sinaasappel
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen met limoen-beurre blanc
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met ham, ei en botersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm in sesamkorstje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept