1 Pureer de kipfilet in de keukenmachine. Doe er de ham, 5 el kippenbouillon, zout, 1 el sojasaus en sesamolie bij en draai even mee. Meng met de gehakte peterselie en bieslook.
2 Breng 1 l kippenbouillon aan de kook met het korianderzaad, de peperbolletjes, de gember en 3 lente-uitjes in ringen. Breng op smaak met sojasaus, vissaus, mirin en rijstwijn. Laat 1 uur zachtjes trekken. Zeef de bouillon.
3 Leg de wontonvellen open op het werkvlak. Schep op elk velletje wat van het gehaktmengsel.
4 Bestrijk de randen van de wontonvellen met water en breng de vier punten samen. Druk goed aan.
5 Verwarm wat water met het plakje limoen in de wokpan. Zet er een bamboe stoommandje boven en beleg de bodem met lente-ui.
6 Zet de dim sum (in porties) op de lente-uitjes en stoom ze in ongeveer 10 minuten gaar. Serveer met wat extra lente-ui en de kippenbouillon.