Bietensap

6
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appels en doe ze door de sapcentrifuge.
  • 2 Schil de rode bieten. Spoel de radijsjes en de stengels selder.
  • 3 Doe alle groenten door de sapcentrifuge. Laat goed koelen in de koelkast. Meet gelijke hoeveelheden af van beide sappen en meng ze.
  • 4 Verdeel het sap over glaasjes en serveer meteen.

Bietensap is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept
Biscuit de roses de Reims
15 min-
Bekijk recept

Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept
Biscuit de roses de Reims
15 min-
Bekijk recept